KST på distans


Fungerar lika bra på distans som på bänken


Hur kan KST fungera på distans tänker du säkert, eller hur? :)
Det finns en förklaring som är kvantfysisk eller kvantmekanisk, men enklare uttryckt är helt enkelt att när du har en tid inbokad - även fast den är på distans - så är det som att vi har en slags connection oss emellan, så när jag behandlar dig så behandlar jag just dig och inte någon annan, vare sig du känner det eller inte. Behandlingen funkar alltså oavsett. Ungefär som att du kan tänka på någon och helt plötsligt ringer den personen.


Kan alla känna när de blir behandlade på distans?
Likväl som alla inte känner att de blir behandlade när de ligger på behandlingsbänken, likväl känner inte alla att de blir behandlade när de får KST på distans. De som känner något kan uppleva värme, kyla, pirrningar, ryckningar, avslappning eller helt enkelt en känsla av att nu jobbas det på t ex mitt knä eller min mage.


Första gången går vi också igenom en Hälsodeklaration med lite frågor om vad du söker för, andra ev besvär, mediciner etc.


Strax innan den bokade tiden lägger du dig ner på din soffa/säng/balkong eller uteplats och ser till att du får vara ifred så länge behandlingen pågår.
Ta gärna en filt så du håller värmen. Å andra sidan kan behandlingen göra så att du känner dig jättevarm och absolut inte vill ha någon filt på dig.


På utsatt tid ringer jag dig, via Zoom/Skype/liknande eller via det mobilnummer du angav vid bokningen och så pratar vi lite om hur du mår och om du har några frågor. Om du känner dig orolig, om jag finner det lämpligt eller du hemskt gärna vill, så har vi telefonen igång under hela behandlingen. Inte för att samtala hela tiden, utan snarare dels för att du ska känna dig trygg, att du ska känna/veta att du får den behandling du betalar för, att du ska kunna berätta vad du upplever under behandlingen och för att jag ska kunna berätta vad jag upplever eller var på din kropp jag befinner mig för tillfället så att du kan känna dig mer delaktig.


Jag är fullt medveten om att det för många uppfattas som konstigt eller t o m omöjligt, men innan jag ens erbjöd KST på distans så gjorde jag en liten ministudie där jag erbjöd 15 personer gratis behandling mellan 1-3 ggr mot att de gav mig feedback på vad de upplevde under  behandlingen, direkt efter och även ca 1 vecka efter behandling. Allt detta för att jag själv skulle vara säker på att det fungerade.


Varför fick jag ens för mig att börja prova med KST på distans?

Det var faktiskt flera saker som gjorde det. Först och främst var det det pågående viruset som så att säga ställde till det. Dessutom behandlade jag regelbundet en ung släkting som jag var orolig för och när viruset kom så kändes det inte bra att hon skulle åka i kollektivtrafiken till mig och eftersom min sambo skulle kunna tillhöra den s k riskgruppen, så ville jag inte heller chansa med att ta emot besök, så under en lång period behandlade jag henne inte, samtidigt som jag funderade på en lösning.


En dag kom jag på det! Jag hade hört någon prata om att hon hade provat att behandla med KST på distans med mycket goda resultat och tänkte den gången att det där ska jag lägga på minnet.


Dessutom behövde jag komma på ett sätt att behandla min unga släkting utan att riskera någons hälsa. Plus att jag ju inte tog emot några klienter pga viruset, så det vore ju bra om jag kom på något annat sätt. Så det var alltså ett antal saker som ledde till att jag ens provade!


Resultatet av den lilla ministudien blev över förväntan! (Läs mer här...).


Vanliga besvär:


Man kan behandla/lindra många av de problem som kan uppstå i kropp och psyke - även på distans:


 • mag/tarmbesvär
 • axel-, nack- och ryggbesvär
 • ledbesvär
 • whiplashskador
 • kronisk smärta
 • fibromyalgi
 • koncentrationssvårigheter
 • utmattningssymtom
 • tinnitus
 • huvudvärk
 • nedstämdhet
 • sömnstörningar
 • stressrelaterade problem
 • mm

Ministudien


ANTAL & LÄNGD

15 personer och totalt 30 behandlingar. Det hela pågick under 6-7 veckor eftersom olika personer behövde olika lång tid mellan gångerna.
Vissa fick 1 gång, vissa fick 2 och andra fick t o m 3 ggr, alltså i genomsnitt 2ggr/person.


BESVÄR

Fysiska besvär: höft, bäcken, knän, axlar, nacke, rygg, huvudvärk, handled, njurar, fot mm
Även besvär såsom tinnitus, yrsel, oro och stress.


UNDER BEHANDLINGARNA

De flesta kände av någonting under själva behandlingen, förutom någon enstaka person som antingen inte kände något alls eller var osäker på om det kändes något.

EFTER BEHANDLINGARNA

De flesta kände minst en liten förbättring. Någon enstaka kände inte någon skillnad alls eller var osäker på om det blivit någon förbättring.


SAMMANFATTNING

En del blev förvånade över att de kände något under behandlingen, en del blev förvånade över att de kände så mycket trots att det var på distans. 90% kände något under och/eller efter behandlingen och endast 10% kände inget under behandlingen och/eller kände ingen skillnad 1 vecka efter.


KOMMENTARER

"Jag kände ju både under och efter behandlingarna att det hände grejer. Jag tror att det har hjälpt med min inre stress och min nacke. Häftigt att man kan känna även på distansbehandlingar."


"Känns jättebra och kan varmt rekommendera dig!"


"Saker och ting börjar landa"