Om

OM MIG

Min mission

Som Mobbningscoachen brinner jag för att hjälpa människor ut ur sin mobbningssituation, vilket dels sker på individnivå med coaching, dels genom att föreläsa på skolor, företag och i föreningar för att skapa en ökad medvetenhet om mobbning och att verka för en nolltolerans och dels genom workshops där Du som arbetar med människor kan lära Dig tekniken.


För ett antal år sedan kom jag på hur man kan hjälpa någon ut ur mobbning - "by accident". Jag minns att jag tänkte "Wow, vilken grej! Tänk vad många som skulle kunna bli hjälpta med den här tekniken - både barn och vuxna!"


Hösten 2019 körde jag igång, stärkt av mina egna både erfarenheter och kunskaper, mer redo och starkare än någonsin, beredd att hjälpa så många som möjligt och också att skapa en ökad medvetenhet kring mobbning och hur mycket den faktiskt påverkar den som drabbas, hur länge den påverkar den drabbade - och till vilket pris, inte minst för den enskilde individen, men också för samhället.


Som du kanske har förstått så har jag egen erfarenhet av att ha blivit utsatt för mobbning både under min skolgång, i föreningslivet och i arbetslivet.


Ja, jag vet att det kallas för "kränkande särbehandling" nu för tiden, men vi vet ju alla att det är mobbning vi pratar om eller hur?!! Dessutom kunde jag ju inte gärna kalla mig för "kränkande-särbehandlings-coachen" 😊

Så här är jag nu - med fantastiska verktyg - redo att hjälpa Dig! Är Du redo för en förändring?!?

"Jag brinner för att hjälpa människor"

Jag halkade lite in på ett bananskal då jag från början hade tänkt att jag skulle gå utbildningen till kraniosakralterapeut för min egen skull, men allt eftersom tiden gick och jag såg vilka resultat det blev när jag behandlade andra, så insåg jag att jag ville arbeta även med detta och hjälpa människor att må bättre. Många har gått omkring med sina besvär i åratal. Jag har själv blivit hjälpt av denna behandlingsform, bl a med ryggbesvär och ont i njurarna, men även med oro och stress.


Så oavsett om du är mobbad, har fobier eller fysiska besvär så hjälper jag dig gärna!


Kerstin Wahlström
Cert kraniosakralterapeut & Mobbningscoachen


PS. Du vet väl om att Du som känner att Du inte har råd har möjlighet att få s k Anpassat pris?!! Läs mer här...

MINA DIPLOMERINGAR & CERTIFIERINGAR

CERT KRANIOSAKRALTERAPEUT

Kraniosakrala terapeutförbundet, KSTF

BASMEDICIN, motsv 30hp

Bröderna Tranbergs Institut

CERT NLP MASTER PRACTITIONER

Living NLP

DIPL KRANIOSAKRALTERAPEUT

Bröderna Tranbergs Institut

STRESS- & FRISKVÅRDSTERAPEUT

HälsoAkademin Europa

CERT NLP PRACTITIONER

Living NLP